به منظور بررسی تاثیر خاصیت ضد میکروبی نانو ذرات نقره بر کیفیت بذور کلزا آزمایشی به صورت طرح کاملا" تصادفی با چهار تکرار و شش تیمار،شامل شاهد (بذر کلزای رقم شیرالی)،S0 (بذر کلزایی که فقط در اتانول تمیز شده و پوشش نانو ذرات نقره ندارد)،S1 (نانو ذرات نقره به اندازه 30 نانو متر پوشش داده شده)،S5 (نانو ذرات نقره 5 برابر S1)،S10 (10 برابر S1) و S50 (50 برابر S1)،بر روی بذور کلزا در آزمایشگاه تکنولوژی بذر دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین اهواز انجام شد.نتایج نشان داد که درصد جوانه زنی در تیمارهای مختلف پوشش بذر با نانو ذرات نقره و شاهد تفاوت معنی داری نداشتند ولی بین شاهد و تیمار S50 تفاوت معنی داری مشاهده شد. در تیمار S10 با میزان 02/0 و تیمار شاهد با میزان 018/0 گرم به ترتیب بیشترین و کمترین مقدار وزن خشک گیاهچه را داشت.به طور کلی نتایج آزمایش نشان داد که اضافه کردن نانو ذرات نقره تا حد مناسبی باعث بهبود کیفیت بذر کلزا می شود تا جایی که در بین همه تیمارها،تیماری که در آن نانو ذرات نقره به اندازه 30 نانو متر اضافه شده بود بیشترین تاثیر مثبت را بر کیفیت بذر داشت و با افزایش بیشتر نقره از شدت این تاثیر کاسته می شد.بالاترین سطح نقره (S50) فقط وزن خشک لپه و میانگین زمان جوانه زنی را افزایش داده و در فاکتورهای دیگر این سطح تاثیر منفی داشت.